Suspectul în cazul crimei din Oradea, dat în consemn Schengen: De 48 de ore este de negăsit

Suspectul în cazul crimei din Oradea, dat în consemn Schengen: De 48 de ore este de negăsit
foto: ReporterIS

Adrian Hladii, orădeanul de 38 de ani, suspectat că a ucis o tânără de 24 de ani și a rănit un bărbat de 42 de ani, a fost dat în consemn Schengen, acesta aflându-se acum în vizorul polițiștilor din toate țările spațiului comunitar.

Conform autorităților, Adrian Hladii ar fi ucis-o pe presupusa sa iubită pe strada Barcăului, imediat după ce a tras asupra bărbatului de 42 de ani. Suspectul a luat-o pe fată, a obligat-o să urce în mașină, unde a împușcat-o de două ori în cap. Tânăra ar fi murit pe loc, iar bărbatul a condus până pe malul Crișului Repede, unde a abandonat mașina, cu cadavrul tinerei înăuntru, informează Hotnews.

Hladii și-a închis imediat telefoanele și nu a comunicat cu nimeni, polițiștii neputându-l depista pe această cale. Aceștia au verificat mai multe persoane din anturajul bărbatului, dar nu au putut afla nimic. Polițiștii bihoreni au luat legătura și cu autoritățile maghiare care s-au organizat imediat în vederea găsirii criminalului.

Hladii este cunoscut ca având antecedente penale, fiind anchetat anterior de trei ori în România și o dată în Austria. Ancheta de la Oradea va beneficia de implicarea a doi specialiști din cadrul IGP, iar activitățile investigative în cauză se derulează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.