Sute de yoghini s-au prins în ultima spirală din această vară, la Costinești

Sute de yoghini s-au prins în ultima spirală din această vară, la Costinești

Câteva sute de yoghini din toate colţurile ţării dar şi din străinătate s-au reunit la ultima spirală yang din această vară, la tabăra MISA de la Costineşti. Oamenii s-au prins de mâini şi au intrat în comuniune spirituală cu Bivolaru. Nici în acest an, guru nu a fost prezent la tabăra MISA.

Yoghinii realizează spirala într-un anumit loc, care este acelaşi în fiecare an, situat la marginea staţiunii Costineşti. Cei mai mulţi dintre ei evită contactul cu persoane care nu fac parte din MISA.

Yoghinii spun că după spirală se simt mult mai calmi, fericiţi şi relaxaţi. Chiar şi cei care nu sunt membrii MISA şi nu au participat la spirală sunt de părere că aceasta nu este un lucru dăunător.

Nici anul acesta Guru Bivolaru nu a fost alături de yoghini, însă aceştia spun că l-au simţit alături de ei, în mod spiritual.

Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia