Tánczos Barna, mesaj de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător: Să strângem deşeurile şi să nu le mai aruncăm niciodată. Poate vom reuşi să curăţăm ţara (VIDEO)

Tánczos Barna, mesaj de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător: Să strângem deşeurile şi să nu le mai aruncăm niciodată. Poate vom reuşi să curăţăm ţara (VIDEO)

Românii ar trebuie să fie conștienți căactivităţile lor cotidiene poluează, a transmis ministrul Mediului, sâmbătă, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor,de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător.Tánczos Barna a fost prezent sâmbătă la ecologizarea unui lac de acumulare din județul Brașov și a propus sănu mai aruncăm niciodată deșeurileşi să păstrăm apele și terenurile curate.

„Ar trebui să trăim zi de zi cu gândul la protecţia mediului, cu gândul la efectul pe care activităţile noastre zilnice îl au asupra mediului înconjurător. (…) Este un moment în care atragem încă o dată atenţia asupra faptului că activitatea noastră zilnică, iresponsabilitatea unora afectează mediul înconjurător, umple apele noastre de deşeuri care ulterior trebuie curăţate. Fac un apel la toată lumea, la toţi cetăţenii României ca astăzi, pentru ultima dată, să strângem deşeurile şi să nu le mai aruncăm niciodată. Dacă nu le mai aruncăm niciodată, poate vom reuşi să curăţăm ţara de deşeuri. Dacă zi de zi oameni iresponsabili vor arunca deşeuri în locurile nepermise, vor depozita în mod ilegal în locuri nepermise deşeuri, activitatea noastră se va rezuma pur şi simplu la colectarea acestor deşeuri şi la curăţirea continuă, continuă a României. Să nu le mai aruncăm niciodată şi să păstrăm apele, să păstrăm terenurile curate”, a declarat Tánczos Barna, potrivit news.ro.