Târgu Mureş: Doi elevi de la Colegiul Reformat, înjunghiaţi la o petrecerea dată după balul bobocilor

Târgu Mureş: Doi elevi de la Colegiul Reformat, înjunghiaţi la o petrecerea dată după balul bobocilor
Sursa Foto: Facebook/ Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Doi elevi de la Colegiul Reformat din Târgu Mureş au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi la o petrecere dată într-un club după balul bobocilor. Ei nu au lezuni critice, dar medicii au decis să-i interneze pentru a-i ține sub observație. Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Elevi înjunghiați după balul bobocilor

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a transmis că petrecerea din club a fost organizată de elevi, școala și părinții neavând vreo implicare.

„În urma discuţiilor avute cu directorul adjunct de la Liceul Romano-Catolic, Tamasi Zsolt, am fost informat că, în cursul zilei de ieri, a avut loc balul bobocilor, iar după masă a avut loc petrecerea la un club. Nu a fost organizată de unitatea de învăţământ sau de asociaţia de părinţi, iar la această petrecere copiii au fost violenţi, unii dintre ei au fost răniţi”, a declarat inspectorul şcolar general Sabin Păşcan, citat de Agerpres.

Acesta a mai precizat că a convocat conducerea liceului la o discuţie, la Inspectoratul Şcolar.

Polițiștii au fost sesizați joi noapte, în jurul orei 23:35. La fața locului, ei au identificat trei tineri, cu vârste de 17 şi 16 ani, care s-ar fi agresat reciproc. Cel de 17 ani i-a rănit pe ceilalți doi cu un obiect înțepător.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe și continuă cercetările.

Elevii răniți au ajuns la UPU SMURD Târgu Mureş.

„Au fost aduşi în cursul nopţii, în jurul orei 0.20, doi adolescenţi de 16 ani, heteroagresiune, plăgi înţepate cu cuţit, unul dintre ei a fost înţepat în zona feţei şi umărului, iar celălalt în zona abdominală. Nu sunt leziuni critice, dar au fost internaţi pentru supraveghere la chirurgie pediatrică amândoi”, a declarat dr. Maria Salanţa, coordonatorul UPU SMURD Târgu Mureş.

Urmăriți B1TV.ro și pe