Taximetristul care i-a vândut Mădălinei Manole otrava a rămas pe drumuri

Taximetristul care i-a vândut Mădălinei Manole otrava a rămas pe drumuri
Foto: click.ro

Taximetristul care i-a vândut Mădălinei Manole otrava cu care artista s-a sinucis a rămas fără familie, bani şi casă. Pentru că nu a putut să-şi mai plătească datoriile la bancă, Sorin Urziceanu a fost executat silit. În cei trei ani câţi au trecut de la moartea Mădălinei Manole, Sorin Urziceanu a vut parte numai de necazuri: a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, iar la scurt timp a fost părăsit şi de soţie.

Sorin Urziceanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru că i-a vândut Mădălinei Manole substanţa care i-a pus capăt zilelor. La scurt timp după sinuciderea cântăreţei soţia lui Urziceanu, Brânduşa a introdus divorţ. Cu toate acestea el a continuat să lucreze ca taximetrist în Timişoara, dar banii prea puţini pe care-i câştiga l-au adus într-un impas financiar. Sorin Urziceanu nu şi-a mai putut plăti ratele pentru un credit de 3000 de euro pe care l-a făcut pe vremea când era căsătorit. Împrumutul era garantat cu o casă şi un teren aferent de 1.500 de mp, pe care le deţinea împreună cu soţia lui în comuna Racoviţa, din judeţul Timiş. După ce a primit mai multe somaţii, Sorin Urziceanu a fost executat silit pentru neplata creditului. 

„Îmi este destul cât am pătimit până acum şi vă rog foarte frumos să nu mă deranjaţi cu astfel de treburi!”, a declarat Urziceanu pentru click.ro.

Tatăl Mădălinei îl compătimeşte însă pe taximetristul care i-a vândut fiicei sale substanţa care i-a adus moartea.

„Îmi pare rău de el, ştiu ce înseamnă să treci prin asemenea necazuri. Am compasiune pentru el. Dacă aş avea o putere, l-aş ajuta să treacă peste aceste probleme”, a declarat tatăl Mădălinei Manole pentru jurnaliştii de la Click.

Mădălina Manole s-a sinucis în vila din Otopeni, în care locuia împreună cu soţul ei, Petru Mircea, şi fiul lor, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, pe 14 iulie 2010.