Internetul reacționează la #Teleormanleaks. Cele mai bune glume (FOTO)

Internetul reacționează la #Teleormanleaks. Cele mai bune glume (FOTO)
Foto: Dan Popa / Facebook

Jurnaliştii de la RISE Project au anunțat că au intrat în posesia unei valize pline cu documente despre şeful PSD şi reprezentanţi ai Tel Drum. Ei spun că valiza a fost găsită de un localnicîn zona rurală a Teleormanului, chiar pe proprietatea sa, iar acesta a luat legătura cu o sursă RISE Project din județ. Documentele, denumite „Teleorman Leaks”, ar conţine mii de facturi, contracte şi ordine de plată din interiorul companiei. De asemenea, sunt zeci de mii de fotografii şi filmulețe video cu angajaţi ai Tel Drum, atât de la evenimentele firmei, cât și din arhiva lor personală, din vacanțe exotice. RISE Project a anunțat că va publica în perioada următoare mai multe dintre aceste materiale.

Vestea a stârnit un val de reacții de rețelele sociale.

Realizatorii filmului ”Moromeţii 2” au postat pe Facebook o imagine din pelicula recent lansată, însoţită de mesajul „Ţăran din Teleorman găsind o valiză cu documente în fundul curţii Din #16 noiembrie rupe tăcerea!”. 16 noiembrie este chiar data la care filmul va ajunge în cinematografe.

La rândul său, regizorul Tudor Giurgiu a publicat și el ”in exclusivitate cu taranul din Teleorman (cu valiza buclucasa), gandindu-se unde dracu’ da de sursa RISE Project. In valiza au gasit un hard extern si niste reali brazilieni. Ala’ micu deja cauta un exchange pe linga Silistea sa faca rost de bani de scoala…”

La rândul său, și Alexandru Pomană a publica o ”poză rară cu țăranul care aduce valiza”

Dan Popa a reacționat și el la această știre:

Ultima oră