Terapia Cluj trimite analgezice și antibiotice în Ucraina, la solicitarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență

Terapia Cluj trimite analgezice și antibiotice în Ucraina, la solicitarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență
Foto: Facebook / Dragoș Damian

Compania farmaceutică Terpaia Cluj a anunțat că a încărcat analgezicele și antibioticele solicitate de ISU, iar medicamentele vor pleca în zonele de război din Ucraina.

România trimite, prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență, asistență medicală în țara vecină.

Analgezicele și antibioticele produse de Terapia Cluj au pornit spre Ucraina

Dragoș Damian a anunțat, pe contul său de Facebook, că medicamentele de la Terpia Cluj au fost încărcate în autotreilerul ISU și vor porni spre Ucraina.

Compania Farmaceutica TERAPIA Cluj-Napoca a raspuns prompt apelului CNSU pentru a trimite asistenta medicala de urgenta in Ucraina si astazi, 25 februarie, am incarcat in autotrailerul ISU medicamentele analgezice si antibiotice care ne-au fost solicitate si care vor fi livrate in zona de razboi. Suntem onorati sa putem contribui la sprijinul pe care Romania il da pentru ajutorarea vecinilor nostri care trec cu eroism printr-o perioada extrem de grea.

Ne mentinem angajamentul de a contribui in continuare cu medicamente si suport financiar pentru a sustine ajutorarea prietenilor din Ucraina.

Uram “Drum Bun” transportatorului ISU si speram ca medicamentele sa ajunga cat mai repede la cei care au nevoie”, a transmis Dragoș Damina, pe contul său de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe