Timiș: Cinci persoane au fost rănite, între care doi copii, într-un accident provocat de o tânără însărcinată

Timiș: Cinci persoane au fost rănite, între care doi copii, într-un accident provocat de o tânără însărcinată
Foto: B1 TV

Cinci persoane, între care doi copii, au fost grav rănite, în urma unui accident rutier petrecut, sâmbătă seară, pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj şi provocat de o tânără însărcinată, în vârstă de 19 ani, care a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens, informează Mediafax.

Potrivit polițiștilor de la fața locului, accidentul s-a petrecut între localitățile Remetea și Izvin, pe DN6, drum care leagă Timișoara de Lugoj, când o tânără de 19 ani, însărcinată, care se afla într-o mașină alături de sora sa, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat pe contrasens, unde a intrat în plin într-o altă mașină care circula regulamentar și în care se aflau o femeie și cei doi copii ai acesteia, de șapte și respectiv opt ani.

Tânăra care a provocat accidentul este însărcinată și, în urma izbiturii dintre cele două maşini, ea și-a pierdut cunoștința și a intrat în comă de gradul II.

Tânăra, sora sa, femeia din cealaltă maşină şi copiii acesteia au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital, în Timișoara, toţi având traumatisme multiple.

Tags: