Timiș: Doi bătrâni și nepotul lor de 9 ani au murit după ce un perete s-a prăbușit peste ei în timp ce dormeau

Timiș: Doi bătrâni și nepotul lor de 9 ani au murit după ce un perete s-a prăbușit peste ei în timp ce dormeau

Doi bătrâni din Timiș, soț și soție, și nepotul acestora de numai 9 ani au murit după ce un perete al dormitorului în care se odihneau s-a prăbușit peste ei, în somn. Trupurile neînsuflețite au fost găsite de un vecin care a alertat autoritățile.

Tragedia s-a produs în localitatea timișeană Nitchidorf. O casă din pământ, aflată în apropierea locuinței bătrânilor, s-a prăbușit. Trupurile celor trei persoane au fost descoperite de un vecin care trecea cu vacile de la păscut.

Din cauza ploilor abundente din ultimele zile, pereții casei au cedat, iar construcția s-a făcut una cu pământul. În cădere, s-a prăbușit peste zidul dormitorului celor doi bătrâni.

Din nefericire, la bunici în vacanță venise și nepotul acestora.

După mai bine de o oră, pompierii au reușit să scoată de sub dărâmături trupurile neînsuflețite.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs accidentul.

Uciși de un perete prăbușit în timp ce dormeau

Embed: " />

Ultima oră
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei