TRAGEDIE! Un copil de patru ani a murit după ce a atins cablul de alimentare al unei mașini de spălat

TRAGEDIE! Un copil de patru ani a murit după ce a atins cablul de alimentare al unei mașini de spălat

Tragedie într-o familie din Buzău. Un copil de patru ani a murit electrocutat după ce, în timp ce se juca, a atins cablul de alimentare al unei mașini de spălat, aflată în funcțiune.

La venirea medicilor, micuțul se afla în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au început de urgență manevrele de resuscitare, însă fără succes, copilul fiind declarat decedat, scrie reporterntv.ro.

IPJ Buzău a deschis o anchetă în acest caz. Părinții ar putea fi trași la răspundere pentru neglijență.

Ultima oră
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”
12:25 - Boris Johnson, criticat de zeci de parlamentari. Acuzații dure pentru guvern, după anunțul introducerii pașaportului de vaccinare