Traian Băsescu, TRĂDAT de Elena Udrea? Sebastian Ghiță: Ați vrea să vedeți un președinte arestat? Ea, săraca, se zbătea…

Traian Băsescu, TRĂDAT de Elena Udrea? Sebastian Ghiță: Ați vrea să vedeți un președinte arestat? Ea, săraca, se zbătea...

Sebastian Ghiţă a dezvăluit în ultimul episod al interviului acordat din Serbia lui Ion Cristoiu că Elena Udrea era folosită de Traian Băsescu pentru a discuta cu adversarii săi, nu doar ca sursă alternativă de informații la ceea ce primea de la serviciile de informații.

O mai folosea… o trimitea „du-te până la Ponta, du-te până la!”… Şi, dacă vă aduceţi aminte, o perioadă se dădeau lupte pe numirile noi, la DNA, la… Şi Elena Udrea, Dragnea, chiar şi Ponta voiau să o împingă şi să o susţină pe Bica sau pe alţii… De fiecare dată s-au făcut eforturi uriaşe ca pe gâtul lui Traian Băsescu să fie băgată Codruţa Kovesi. Începând cu al doilea mandat de la Parchetul General, apoi cu primul mandat de la DNA şi, mă rog, al treilea mandat de la DNA pe care l-a luat singură că… a arestat mandatu’. A arestat pe toată lumea până când a obţinut al treilea mandat”, a spus Ghiță.

Întrebat dacă Udrea s-ar întoarce împotriva fostului președinte pentru a scăpa ea de pedeapsă, Ghiță a declarat că “n-ai ce să spui atât de multe despre Traian Băsescu. S-au spus destule. Ce să spună Elena Udrea de Traian Băsescu? Că n-a făcut Băsescu afaceri cu Udrea. Nu a trimis-o Băsescu să ia bani… Ea, săraca se zbătea, în campanile lui Băsescu, în campanile PDL-ului pentru ea, pentru alţii… Nu văd vreo formulă ca Elena Udrea să spună „eu am luat bani de nu ştiu unde că m-a pus Băsescu şi am împărţit jumătate jumătate”. Nu cred că Traian Băsescu a făcut afaceri cu Udrea.

Nu cred. Şi sper. Totuşi, ne-a fost preşedinte. Aţi vrea să vedem un preşedinte…? (n.r. arestat)”, i-a spus Ghiță lui Ion Cristoiu într-un interviu.