Traian Băsescu răspunde: Banii pe care i-a luat Moldoveanu nu i-a împărțit cu mine (VIDEO)

Traian Băsescu răspunde: Banii pe care i-a luat Moldoveanu nu i-a împărțit cu mine (VIDEO)
foto: cotidianul.ro

Un nou dosar explodează în curtea lui Traian Băsescu. Fostul consilier de stat la Cotroceni, Daniel Moldoveanu este acuzat de către omul de afaceri Horia Simu că a încasat 25% din tunul imobiliar de 7 milioane de euro, care face obiectul dosarului ANRP 5 și a scăpat de orice acuzație a DNA, în timp ce el și alte câteva persoane au fost trimise în judecată. Traian Băsescu a reacționat pe facebook și va veni imediat și cu alte lămuriri privind relația cu acest consilier, care avea o funcție foarte importantă la Cotroceni, mai exact șef al comunității naționale de informații, arată B1 TV.

"Am cerut SRI să stea cu ochii pe ANRP. Dacă primeam ceva despre un consilier, zbura imediat. Banii pe care i-a luat Moldoveanu nu i-a împărțit cu mine. Ceva e în neregulă. Ei fac și denunțuri, rămân și cu banii. Înțeleg, poți să-i lași liberi că au ajutat justiția, dar de ce să-i lași și cu banii? Structura de vârf a serviciilor secrete acumulează, de-a lungul timpului, informații extrem de importante despre oameni cât de cât importanți. Menținerea unor astfel de oameni la conducerea serviciilor o perioadă mare nu e benefică. Decența te obligă să pleci odată cu cel care te-a numit. Nu e cazul la noi. Mutările făcute de Iohannis sunt un semn că s-a înțeles acest lucru, acumularea uriașă de informații a 1,2,3 oamenii din servicii.

La mine a venit Alina Bica cu demisia și i-am zis: du-te fată, că nu se poate așa ceva!", a intervenit fostul președinte Traian Băsescu la B1 TV.

Traian Băsescu răspunde: Banii pe care i-a luat Moldoveanu nu i-a împărțit cu mine

#DIRECT_ONE_qamilx#