Traian Ungureanu: Dacă PSD nu şi-a pierdut minţile, debarcarea lui Dragnea trebuie făcută rapid. Curaj!

Traian Ungureanu: Dacă PSD nu şi-a pierdut minţile, debarcarea lui Dragnea trebuie făcută rapid. Curaj!

Europarlamentarul Traian Ungureanu consideră că debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD ar trebui să fie o prioritate pentru social-democrați.

Dragnea, susțin de câțiga colegi de partid, au pus România “în poziţie de şah-mat executiv”, susține Ungureanu.

Prin ordonanța care îi scăpa pe penali de a răspunde în fața legii, PSD-iștii au decis să dea alegătorilor “o viață sub guvernare fantomă”.

“Marea escrocherie politică PSD se cheamă guvern fără răspundere, pe baza unei majorităţi incontestabile. Un fel de tehnocraţi anti-justiţie sau, mai precis, un grup de instalatori chemaţi să lucreze acasă la şi pentru Liviu Dragnea. Iată de ce problema numărul unu a ţării nu e Sorin Grindeanu. La drept vorbind, Grindeanu e problema numărul doi. Unde Florin Iordache e problema numărul trei”, scrie eurodeputatul într-un articol pentru Adevărul.

Cu fiecare zi de fidelitate jurată lui Dragnea, PSD iese treptat din teren.

“Liviu Dragnea poate fi demis doar de propria conştiinţă sau de propriul partid. Amîndouă suferă de o comoditate insolentă”, este de părere Traian Ungureanu.

“Ca să facem dreptate profesioniştilor, PSD e un partid de hoţi, între care sînt de aflat destui delincvenţi atenţi la onoarea meseriei. Măcar ei ar trebui să îşi dea seama că Liviu Dragnea nu le mai poate garanta imunitatea, dar le poate asigura viitorul mare eşec electoral.

Iar dacă PSD nu şi-a pierdut minţile, debarcarea lui Liviu Dragnea trebuie gîndită şi pusă pe agendă rapid.

Curaj, PSD!”, conchide acesta.