DETALII ÎNFIORĂTOARE: TRUPUL concurentei de la ‘Românii au talent’ care a fost UCISĂ a fost găsit în RÂU! Ce i-a făcut CRIMINALUL întrece orice imaginație… (FOTO)

DETALII ÎNFIORĂTOARE: TRUPUL concurentei de la 'Românii au talent' care a fost UCISĂ a fost găsit în RÂU! Ce i-a făcut CRIMINALUL întrece orice imaginație... (FOTO)

Ies la iveală detalii șocante cu privire la moartea fulgerătoare a artistei Alla Klyshta, care a participat la “Românii au talent”, sezonul 9.
Presa din Germania, dar și cea din Ucraina, unde era extrem de iubită acrobata, au publicat amănuntele oferite de polițiștii care anchetează cazul.

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE…

Suspectul principal este iubitul Allei Klyshta, care a fost deja arestat.

REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANĂ! A MURIT CU ZILE! BAHMUȚEANCA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI

Alla Klyshta avea de onorat o invitație la Europa Park din Frankfurt, în urmă cu mai bine de o săptămână. Din nefericire, ea nu a apărut ca să facă spectacolul pe care îl promisese, iar organizatorii și-au dat seama că ceva nu este în regulă. Ulterior, fratele ei a venit din Ucraina în Germania și a dat-o dispărută, relatează cancan.ro.

FANII LUI MICHAEL SCHUMACHER SUNT ÎN DOLIU! L-AU ÎNGROPAT DEJA! DIN PĂCATE NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC

După numeroase căutări, trupul tinerei de 33 de ani a fost descoperit în apele râului Rin, în apropiere de Rust, o comună din landul Baden-Württemberg, .

Surse din ancheta deschisă în urma morții artistei Alla Klyshta au dezvăluit că ea nu a fost ucisă în altă parte.

Numeroase mesaje emoționante au apărut în memoria fostei concurente de la “Românii au talent”.


“Inima mea e frântă, eu nu pot accepta ideea că cineva cu un suflet rău ar putea face acest lucru unei astfel de persoane frumoase ca tine, copilul meu. Te voi păstra în inima mea pentru totdeauna. Sper că justiția va câștiga, știu că asta nu te poate aduce înapoi cu noi, dar meriți dreptate. Ai fost un înger pe pământ și acum eşti un înger frumos în cer, copilul meu! Nu te pot lăsa să pleci, îmi este frică de această lume crudă. Aș vrea să mă trezesc din acest coșmar. Trimit familiei tale și oricui te iubește multă putere. O parte din mine a plecat cu tine… Te voi iubi pentru totdeauna, draga mea prietenă!”, a transmis una dintre amicele Allei Klyshta.

Din păcate, sezonul 9 al show-ului de la Pro TV a fost îndoliat și de moartea gimnastei Emma Neagu, care a fost răpusă de o maladie teribilă.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)