Ghinion în VINEREA MARE pentru 19 turiști: Au fost BLOCAŢI în roata mare din Salina Turda (VIDEO)

Ghinion în VINEREA MARE pentru 19 turiști: Au fost BLOCAŢI în roata mare din Salina Turda (VIDEO)

UPDATE Turiștii blocați în roata mare a Salinei Turda au fost coborâți în siguranță după aproximativ o oră. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

De asemenea, reprezentanţii ISU Cluj au revizuit bilanţul,astfel că după ce iniţial au spus că patru turişti au rămas blocaţi în roata mare, aceştia au revenit şi au precizat că în total 19 persoane, între care şapte copii, au fost coborâţi de pompieri.

Patru turişti au rămas blocaţi, vineri, în roata mare din Salina Turda din cauza unei nacele de transport persoane, care a rămas deschisă. În urma acestui incident, pompierii ISU Cluj au intervenit de urgenţă.

Directorul Salinei Turda, Simona Baciu, a declarat că a fost vorba de un incident şi nu de o defecţiune tehnică la roata mare, potrivit mediafax.

„Am chemat pompierii ca să îi dea jos pe turiştii aflaţi în nacelă. Au fost coborâţi în siguranţă. Într-o nacelă de pe roată nu era nimeni, iar uşa respectivei nacele nu s-a închis corespunzător şi aceasta a fost deschisă din cauza balansului. Din acest motiv roata nu putea să se învârtă”, a spus Baciu.

Potrivit directorului Salinei Turda, în roata mare se aflau 4 turişti, ultimii din programul de vizită al Salinei, care se dădeau cu roata.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursă Video: abcnewstransilvania.ro

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!