București: O persoană a murit după ce a căzut pe șine la metrou

București: O persoană a murit după ce a căzut pe șine la metrou

UPDATE: Persoana care a căzut pe șine la stația de metrou Piața Unirii 1 a murit. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 și Brigada de Poliție pentru Transport Public.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, în stația de metrou Piața Unirii 1, posibil într-o tentativă de sinucidere. Potrivit Metrorex, incidentul a avut loc la ora 14:39, în stația de metrou Piața Unirii 1.

Un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, într-o posibilă tentativă de suicid

Din această cauză, se circulă în sistem pendulă între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 și Eroilor 1 – Crângași, informează Metrorex.

„Circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 și se circulă în sistem pendulă între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 și Eroilor 1 – Crângași. Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor”, a transmis Metrorex.

Conform procedurilor, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră