UMPMV: Trenul Regal a făcut o călătorie simbolică la sărbătoarea naţională de 10 Mai

UMPMV: Trenul Regal a făcut o călătorie simbolică la sărbătoarea naţională de 10 Mai
Captură Video - Antena 3

Uniunea Militarilor și Polițiștilor ”Mihai Viteazul” (UMPMV) a transmis că Trenul Regal și-a reluat călătoriile în țară, după doi ani de inactivitate cauzată de pandemia de coronavirus.

Acesta a plecat marți dimineața din Gara Regală Băneasa, în prezența Maiestății Sale Margareta Custodele Coroanei, ASR Principele Radu și ASR Principesa Sofia.

La plecarea Trenului Regal din Gara Regală Băneasa au sistat circa o sută de susţinători ai Monarhiei, membri ai Asociaţiei de Reconstituiri Istorice “Ferdinand I”, voluntari ai Crucii Roşii, cercetaşi.

UMPMV precizează că Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi principele Radu, împreună cu principesa Sofia au sărbătorit Ziua Regală şi Ziua Independenţei Naţionale alături de locuitorii celor patru judeţe incluse în programul vizitei – Prahova, Buzău, Brăila şi Galaţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)