Un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că va împușca un polițist dacă agentul care a lovit-o mortal pe Raisa nu va fi arestat

Un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că va împușca un polițist dacă agentul care a lovit-o mortal pe Raisa nu va fi arestat
Foto: Facebook / Politia Romana

A fost alertă în București, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că îi va face el dreptate Raisei dacă agentul care a lovit-o mortal cu mașina nu va fi arestat. Bărbatul a amenințat că va împușca un polițist.

Bărbatul care a sunat la 112 a informat că are un pistol și a cerut să i se facă dreptate copilei de 11 ani, care a murit după ce a fost lovită de o mașină de Poliție. În caz contrat, omul a amenințat că va împușca, la întâmplare, un alt agent.

Un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că va împușca un polițist

Potrivit Antena 3, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost apelată prin SNUAU 112 de către un bărbat care a amenințat că va face el dreptate în cazul Raisei, dacă polițistul care a lovit-o mortal pe copila cu mașina nu va fi arestat. 

Persoana în cauză a efectuat apelul printr-o cartela prepay, iar apelul a fost localizat, de către STS, într-o zonă mare de acoperire, precizează sursa citată mai sus.

Bărbatul a anunțat că dacă nu reușește să îl împuște chiar pe bărbatul care era la volan la momentul accidentului din București, atunci care în vizor orice alt polițist, la întâmplare.

Polițiștii din București au fost în alertă, în încercarea de a-l prinde pe bărbatul care a sunat la 112 să amenințe cu pistolul.

Cum s-a petrecut accidentul rutier în care Raisa și-a pierdut viața, după ce a fost lovită de o mașină de Poliție?

Accidentul rutier s-a produs joi, 13 ianuarie, pe strada Laminorului din sectorul 1 al Capitalei. Două fetițe, de 11 și 13 ani, au fost lovite de mașina de poliție când traversau strada.

Fetița de 11 ani a fost grav rănită și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, starea ei fiind stabilă. Din păcate, Raisa a decedat la locul accidentului.

Polițistul care se afla la volanul autovehicului este acuzat de ucidere din culpă. El va fi cercetat în libertate, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, a anunțat șeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, vineri seară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina