Un bărbat din Capitală a fost reținut după ce a ucis și jefuit o bătrână care își căuta un iubit pe site-uri de matrimoniale

Un bărbat din Capitală a fost reținut după ce a ucis și jefuit o bătrână care își căuta un iubit pe site-uri de matrimoniale
Foto: cronicadeiasi.ro

Un bărbat de 41 ani a fost reținut, joi, după ce la sfârșitul săptămânii trecute ar fi ucis și jefuit o femeie în vârstă de 61 ani pe care a cunoscut-o pe un site de matrimoniale, au anunțat surse judiciare, citate de Mediafax.

„La data de 16.10.2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Florea Cristian Liviu, în vârstă de 41 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie”, se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Bărbatul, recidivist, a omorât-o pe Alice Jumate, de 61 de ani, pe care a cunoscut-o după ce femeia a publicat online, într-o rubrică de anunţuri matrimoniale, un mesaj prin care anunţa că este văduvă şi caută un bărbat cu care să îşi „împartă singurătatea”, au afirmat anchetatorii.

După ce a ajuns în locuinţa acesteia din Sectorul 6, Florea a fi bătut-o şi a sugrumat-o cu o eşarfă. Ulterior, acesta i-a luat din casă mai multe bijuterii din aur, un telefon mobil şi o tabletă.

Bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.