Un bărbat din județul Olt s-a electrocutat, după ce a rămas blocat pe un stâlp de electricitate

Un bărbat din județul Olt s-a electrocutat, după ce a rămas blocat pe un stâlp de electricitate
Foto: romaniatv.net

Un bărbat s-a electrocutatr, după ce s-a urcat pe un stâlp de iluminat, încercând să remedieze o defecţiune la sistemul de iluminat public, însă s-a electrocutat. Incidentrul s-a produs în localitatea Găneasa, sat Dranovăţu, judeţul Olt, iar la fața locului s-au deplasat Salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul, identificat ca fiind Nicolae Meşină, în vârstă de 41 ani, a fost adus la sol de echipa de salvatori a ISU, medicul fiind cel în măsură să constate decesul.

Bărbatul se ocupa, în baza unui contract semnat cu reprezentanţii Primăriei Găneasa, de iluminatul stradal.

Martorii la eveniment au precizat că lucrătorul nu purta echipament de protecţie.

„Nu avea decât îmbrăcămintea, un pantalon scurt şi un tricou. A rămas înţepenit între fire, cu un bec în gură“, au spus aceştia, la faţa locului ajungând, în scurt timp, foarte mulţi localnici, printre aceştia şi primarul comunei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:08 - Germania, Danemarca și Olanda vor trimite Ucrainei peste 100 de tancuri Leopard 1. Tancurile Leopard 2, gata de utilizare la finalul lunii martie
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”