Un bărbat din Neamț a fost găsit decedat în apartamentul său, în care izbucnise un incendiu

Un bărbat din Neamț a fost găsit decedat în apartamentul său, în care izbucnise un incendiu

Un bărbatdin oraşul Bicaz, a fost găsit decedat de pompieri în apartamentul în care locuia şi unde a izbucnit un incendiu, conform Agerpres.

Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 34 ani.

Un bărbat a murit de la o lumânare uitată aprinsă

Conform primelor informații, incendiul a fost semnalat în noaptea de luni spre marţi, iar pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că pe casa scării blocului era un fum dens, iar la uşa apartamentului unde izbucnise focul nu răspundea nimeni.

În urma incendiului devastator, oamenii care locuiesc în bloc s-au autoevacuat înainte ca la fața locului să ajungă echipajele de salvare.

”Incendiul se manifesta în interiorul unei camere cu degajare mare de fum. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat de 34 de ani, decedat. După localizarea şi lichidarea incendiului, forţele de intervenţie au evacuat fumul de pe casa scării. Au ars obiecte de îmbrăcăminte şi obiecte de mobilier dintr-o încăpere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Irina Popa.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă. Aceasta a fost concluzia pompierilor care s-au luptat minute în șir pentru a stinge flăcările care au cuprins una dintre încăperile imobilului.

În urma apelului la numărul unic de urgență 111, la locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ cu două autospeciale de stingere, pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare, precum şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJU).

Intervenție de patru ore într-un magazin din Botoșani. Pagubele se ridică la un milion de lei

În urmă cu două zile, un alt incendiu a izbucnitîntr-un magazin din municipiul Botoșani.Patru ore a durat intervenţia pompierilor , iar pagubele ajung la un milion de lei.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

„La sosirea forţelor de intervenţie, ardea o parte din marfă (diverse produse alimentare, industriale, băuturi alcoolice şi răcoritoare) depozitate lângă o ladă frigorifică. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Din cauza temperaturii ridicate şi a fumului s-au degradat şi alte bunuri din interior”, a transmis ISU Botoşani, conform Mediafax.

Un caz similar a avut loc la Bârlad, după ce un incendiu puternic a izbucnit la un depozit improvizat de colectare a deşeurilor din municipiu.Alarmați, localnicii au apelat numărul unicde urgență 112 pentru a informa autoritățile competente cu privire la tragedia din municipiu. La fața locului s-au deplasato autospecială de stingere cu apă şi un echipaj specializat pentru lichidarea incendiului.

”Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi un echipaj specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit improvizat pentru gunoaie, în municipiul Bârlad, pe strada Alexandru Vlahuţă. Localnicii au sunat la numărul de urgenţă 112 deoarece erau afectaţi de fumul dens.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din județulVaslui, Marius Stanciu.

În cele din urmă, focul a fost stins. Cu toate acestea, incendiul a provocat daune considerabile.

Tags:
Ultima oră
13:17 - Ce părere are, în realitate, Carla’s Dreams despre Marius Moga şi Smiley, colegii lui de la „SuperStar” (Pro TV). I-a şocat pe toţi cu asta!
13:00 - Sorin Cîmpeanu, supărat după ce şcolile din Afumaţi au fost închise: Am cerut ISJ Ilfov să remedieze rapid situația. Inspectorii să nu mai inventeze decizii pe lângă cadrul legal
12:57 - Primele semne ale crizei economice: Și francezii au devenit fani de mașini SH
12:45 - Alertă în Portul Constanța: Incendiu la un vapor încărcat cu containere. Pompierii au intervenit de urgență (VIDEO)
12:43 - Surpriză: cine este cu adevărat Iasmina Halas, noua concurentă de la „Puterea Dragostei” (Kanal D). A fost soţia unui fotbalist român foarte cunoscut
12:37 - Premiile Emmy 2021. „The Crown” a obținut premiul pentru cel mai bun serial dramatic
12:25 - Ioana Constantin (PMP): Țineți școlile deschise! Revenirea la predarea online va avea efecte devastatoare pentru copii
12:11 - Atac armat la o universitate din Rusia, cu zeci de morți. Studenții au sărit pe geam, pentru a se salva. Cristian Diaconescu: „Un nou fenomen, de autoradicalizare” (VIDEO)
12:05 - Octavian Jurma: Între siguranța copiilor și relaxarea adulților, am ales-o pe cea din urmă. Până la finalul lunii am putea avea 400 – 500 de copii internați cu COVID, din care 40 – 50 la ATI. Într-o lună, numerele se pot dubla
11:57 - Medicul Virgil Musta: 98% dintre persoanele internate cu COVID-19 sunt nevaccinate. Aceste cazuri au o evoluţie mai severă