Un bărbat din Vaslui a murit după ce s-a răsturnat cu o cisternă plină cu motorină

Un bărbat din Vaslui a murit după ce s-a răsturnat cu o cisternă plină cu motorină
foto: reporterntv.ro

Un bărbat din Vaslui a murit după ce s-a răsturnat cu cisterna pe DE 581, pe raza localității Crețești, aceasta fiind încărcată cu 30 de tone de motorină. Șoferul a rămas încarcerat în noaptea de luni spre marți, operațiunea durând aproximativ o oră și jumătate.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și ale Serviciului de Ambulanță și echipajul de prim ajutor al SMURD, însă șoferul a fost găsit decedat. Întreaga acțiune a fost coordonată de comandantul ISU Vaslui, Neculai Olaru, informează Agerpres.

'Am intervenit pentru degajarea carosabilului și pentru scoaterea unei victime decedate, care a rămas încarcerată, după ce o cisternă încărcată cu 30 de tone de motorină s-a răsturnat', a declarat Neculai Olaru.

'Un accident rutier deosebit de grav, pentru care s-a intervenit cu mai multe autospeciale de la ISU Vaslui. A fost o o descarcerare extrem de grea, care a durat o oră și jumătate. Din păcate, șoferul era decedat, cu leziuni severe, incompatibile cu viața', a declarat dr. Gabriel Olaru, din cadrul SMURD Vaslui.

El a mai precizat că decesul conducătorului auto a survenit, cel mai probabil, imediat în urma impactului.