Un copil de șapte ani a fost dat dispărut după ce a plecat din curtea unei grădinițe din Sectorul 6 al Capitalei

Un copil de șapte ani a fost dat dispărut după ce a plecat din curtea unei grădinițe din Sectorul 6 al Capitalei

Un copil de 7 ani a fost dat dispărut, miercuri, după ce a plecat din curtea  unei grădiniţe aflate în Sectorul 6, informează Poliţia Capitalei, citată de Mediafax.

Copilul se numeşte Matei Gaidargi, are înălţimea 1,10 m, greutatea de 28 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală şi păr şaten, tuns scurt.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu trening de culoare neagră cu două dungi albe pe mâneci şi pe pantalon, tricou de culoare roşie, pantofi sport de culoare bleumarin cu două dungi negre.

Persoanele care l-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la el sunt rugate să sune la 112 sau 116000, număr unic european pentru copii dispăruţi.

Potrivit unor oficiali din Poliție, copilul venise, însoţit de mama lui, la Grădiniţa nr. 210 din cartierul Drumul Taberei, de unde urmau să o ia acasă pe sora acestuia. Femeia a intrat în grădiniţă şi l-a lăsat pe băiat să se joace în curte, aşa cum, de altfel, ea obişnuia să facă. După puţin timp, mama a revenit în curtea grădiniţei, însă băiatul nu mai era acolo. Femeia a sunat imediat la 112, iar poliţiştii au intervenit imediat, inclusiv cu un câine de urmă.