Un elev a dat în judecată liceul la care învăţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Ministerul Educaţiei și cere daune de 80.000 de lei (VIDEO)

Un elev a dat în judecată liceul la care învăţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Ministerul Educaţiei și cere daune de 80.000 de lei (VIDEO)
Foto: Bihon.ro

Un elev din Drăgăneşti-Olt a dat în judecată liceul la care învăţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Ministerul Educaţiei! Băiatul cere daune de 80.000 de lei, după ce a fost mutat disciplinar, informează B1 TV.

Totul a început anul trecut, când elevul a mers la conducerea școlii pentru a cere decontarea transportului în comun. Conducerea școlii a refuzat și chiar l-ar fi jignit pe băiat, așa că el a insistat pentru decontare.

Băiatul susține că apoi mai mulți colegi i-au spart contul de e-mail și cel de socializare, așa că a depus o reclamație la DIICOT împotriva lor. Mai mult, el afirmă că a și fost bătut de alți colegi și niciun profesor nu a luat măsuri.

SUPER REDUCERILE CONTINUĂ PE TOTALCOMENZI.RO: AICI găsești orice îți dorești, de la electrocasnice la cadouri personalizate

Un elev a dat în judecată liceul la care învăţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Ministerul Educaţiei

#DIRECT_ONE_m9w9bb#

Prin urmare, elevul a depus o reclamație la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Cum acesta ar fi încercat mușamalizarea cazului, el a recurs la instanță.

Băiatul a dat în judecată conducerea liceului, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean și Ministerul Educației și cere daune de 80.000 de lei.

El spune că, într un fel, se bucură că a fost mutat disciplinar pentru că nu mai putea suporta situația tensionată din școală. Pe de altă parte, consideră că procedura nu a fost una corectă.