"Un gest ipocrit!” Fiul lui Dan Adamescu, ATAC VIRULENT asupra soției omului de afaceri: Și-a însușit trupul tatălui meu pentru a se folosi de el în scop economic

"Un gest ipocrit!” Fiul lui Dan Adamescu, ATAC VIRULENT asupra soției omului de afaceri: Și-a însușit trupul tatălui meu pentru a se folosi de el în scop economic

Reprezentanții Institutului Național de Medicină Legală au anunțat că trupul omului de afaceri Dan Adamescu va fi ridicat de fosta soție a acestuia, Carmen Palade, informează B1 TV.

Asta după ce a existat un întreg scandal între aceasta și fiul lui Dan Adamescu

"Familia Adamescu, mai exact fiul si sora defunctului, regreta faptul ca numele si imaginea domnului Adamescu au fost afectate de initiativa ipocrita a fostei sotii, doamna Carmen Palade, care dupa 2 ani de la data la care a cerut divortul (timp in care si-a ignorat complet sotul, nevizitandu-l nici la inchisoare, nici la spital) a adus la INML o armata de bodyguards si avocati, insistand sa ridice trupul neinsufletit, argumentand ca este in continuare sotia domnului Adamescu, desi Hotararea de divort a fost pronuntata de Judecatoria sector 1 inca din 07.06.2016 – dansa contestand-o si cerand instantei sa ii acorde mai multe drepturi banesti", transmite familia Adamescu prin avocat.

La rândul său, fiului fostului om de afaceri se arată șocat de gestul fostei sale mame vitrege.

„Nu am cuvinte sa exprim socul si durerea provocate de gestul ipocrit al doamnei Carmen Palade, care si-a insusit trupul tatalui meu pentru a se folosi de el in scop economic, asta dupa ce a declarat in cererea ei de divort ca „Dan Adamescu mi-a creat un real prejudiciu prin afirmatiile si comportamentul sau malitios si neprofesional”. Sunt mahnit ca o alta institutie a statului roman, INML, a incalcat dreptul meu de fiu unic. Este o noua dovada a faptului ca Dan Adamescu si familia sa nu mai au niciun fel de drept in Romania. Chiar nu inceteaza sirul nedreptatilor si abuzurilor comise asupra tatalui meu nici dupa moartea acestuia?! Nu-mi vine sa cred ca nu mi s-a acordat nici macar posibilitatea de a-mi ingropa tatal in liniste….
Tata a fost convins pana in ultima clipa ca i se va face dreptate, chiar daca a patimit foarte mult – fara sotie alaturi, fara compania Astra pe care a crescut-o cu mintea si mainile lui, acuzat fara probe de catre judecatori si magistrati, aruncat in spatele gratiilor desi suferea de multiple afectiuni medicale. Din pacate nu a mai putut continua lupta si iata ca nici pe ultimul lui drum nu primeste dreptate. Sa-ti fie tarana usoara, tata!”.