Un pensionar din Arad a predat polițiștilor un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă, refuzând să fie recompensat

Un pensionar din Arad a predat polițiștilor un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă, refuzând să fie recompensat

Un pensionar în vârstă de 77 de ani din Arad a predat Poliției un plic găsit pe stradă care conținea suma de 1.200 de euro.

Autoritățile au găsit proprietarul banilor care a insistat să recompenseze recuperatorul cu 200 de euro, însă bărbatul a refuzat, scrie Mediafax.

„Polițiștii au depistat persoana care a pierdut această sumă importantă de bani și în cursul acestei zile (miercuri – n.r.) cei doi arădeni – bărbatul care a găsit plicul și proprietarul – au fost invitați să se întâlnească. Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Arad l-a felicitat pe bărbatul care a găsit și restituit banii, pentru atitudinea și spiritul civic de care a dat dovadă, arădeanul fiind un exemplu de omenie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Camelia Tuduce.

Tags:
Ultima oră
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale
12:37 - Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)