Un preot din județul Iași ar fi amenințat cu moartea un enoriaș

Un preot din județul Iași ar fi amenințat cu moartea un enoriaș

Un preot dintr-un sat din judeţul Iaşi pare să fi uitat de învăţăturile Domnului. Preotul este acuzat de enoriaşi că ar fi implicat in mai multe afaceri ilegale. În plus, un sătean se plânge că a fost ameninţat cu moarte de către slujitorul Domnului. Ba mai mult, părintele a fost condamnat în 2007 la patru luni de închisoare cu suspendare după ce a fost acuzat că şi-a ridicat abuziv o vilă pe terenul unei bătrâne, transmite B1 TV.

Preotul din satul Perieni este cunoscut pentru comportamentul său agresiv. Oamenii spun că slujitorul Domnului ar fi avut conflicte cu mai mulţi săteni şi că nu s-ar fi sfiit să le aplice acestora corecţii fizice. În plus, vecinul său se plânge că ar fi fost ameninţat cu moartea de către preotul recalcitrant.

”M-a amenințat și cu moartea, m-a amenințat și când a venit acasa și a zis să nu spun nimic de el de ce face și cum face. A venit și mi-a zis că dacă tu mai comentezi mult și mai zici ceva eu mă las de preoție și te prind și te calc cu mașina, știi cș am mai vrut sș te mai calc, și a vrut aici in deal la biserica să mă calce cu mașina.”, a declarat un sătean.

Conflictul dintre preot şi vecinul acestuia este unul de lungă durată. Omul l-a denunţat pe prelat în urmă cu mai mulţi ani pentru că a bătut nişte copii. De atunci, preotul a încercat de mai multe ori să se răzbune pe vecinul său.

Nici afacerile părintelui se pare că nu sunt cele mai curate. Vasile Gherman a fost condamnat în 2007 la patru luni de închisoare cu suspendare după ce a fost acuzat că şi-a ridicat abuziv o vilă pe terenul unei bătrâne.

Tags:
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)