Un restaurant din Galați a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor. Inspectorii au găsit excremente și produse expirate (GALERIE FOTO)

Inspectorii ANPC au fost șocați după ce au descins la un restaurant din Galați. În urma unui control fulger, inspectorii au descoperit mai multe nereguli, fiind găsite excremente de şoarece şi produse expirate.

Un restaurant din Galați, închis de inspectorii ANPC

Restaurantul din Galaţi a fost închis temporar, miercuri, de către comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC). Localul a primit şi o amendă de 30.000 de lei.

Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, Sorin Susanu, a declarat că reprezentanţii instituţiei au mers, miercuri, într-un control la un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi.

„Chiar dacă nu avem RCA-uri pentru maşinile din dotare şi în curând vom rămâne şi fără curent şi gaz (avem preavizul de debranşare), astăzi comisarii ANPC Galaţi s-au deplasat (per pedes) la un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi unde au fost descoperite deficienţe care puneau în pericol sănătatea consumatorilor. Pentru abaterile constatate a fost aplicată amendă de 30.000 lei şi a fost oprită activitatea. Este totuşi de apreciat atitudinea constructivă a patronului care a înţeles greşelile şi şi-a asumat remedierea acestora. Restaurantul nu va fi redeschis până nu remediază problemele”, a declarat Sorin Susanu.

Echipele de control au descoperit mizerie, produse expirate, alimente păstrate în condiţii improprii, dar şi excremente de şoarece.

Urmăriți B1TV.ro și pe