Femeie de 76 de ani, violată de un recidivist eliberat condiţionat. ”De trei ori mi-a spus că mă taie cu cuţitul. Îmi tremura sufletul în mine”

Femeie de 76 de ani, violată de un recidivist eliberat condiţionat. ''De trei ori mi-a spus că mă taie cu cuţitul. Îmi tremura sufletul în mine''
Foto: TV Vâlcea 1 / Adevărul

O femeie în vârstă de 76 de ani din Băbeni, Vâlcea, a fost bătută, amenințată cu un cuțit și violată. Iar o altă femeie de 51 de ani dintr-o localitate învecinată a fost victima unei tentative de viol. Agresorul este același: Ion Stoian, un recidivist eliberat condiţionat după mai bine de şapte ani petrecuţi în spatele gratiilor, tot pentru viol.

”Până la urma – urmii i-am spus: făceţi-mi ce vreţi, numai nu mă omorâţi! De trei ori mi-a spus că mă taie cu cuţitul. Mi-e tare frică de cuţit. Mă gândeam numai la Dumnezeu. Spuneam în gândul meu: Doamne, Dumnezeule – şi-mi tremura sufletul în mine”, a povestit femeia de 76 de ani pentru TV Vâlcea 1, citată de Adevărul.

Ea fusese atacată în propria casă, după lăsarea întunericului. A doua victimă a fost atacată în stradă, foarte aproape de casă. A opus rezistenţă, lucru care l-a luat prin surprindere pe atacator.

”A mai fost la închisoare şi i-a dat drumul cu 1.200 de zile mai înainte”, a spus soțul primei victime.

Ion Stoian a fost arestat pentru 30 de zile și este acuzat de viol şi tentativă de viol.

Tags: