CRIMĂ în Vâlcea: Un pensionar a fost ucis de doi tineri, în propria locuință (VIDEO)

CRIMĂ în Vâlcea: Un pensionar a fost ucis de doi tineri, în propria locuință (VIDEO)

O crimă şocantă a fost comisă la Vâlcea. Un pensionar a fost asasinat în propria locuinţă. Doi tineri, o fată şi un băiat, de 17, respectiv 18 ani, sunt principalii suspecţi, informează B1 TV. Anchetatorii spun că cei doi și-au premeditat fapta și s-au pregatit zile în şir ca să îşi ascundă urmele. Băiatul de 18 ani este nepotul victimei.

REPEDE CLICK AICI: PROFEȚIILE FĂCUTE DE ARSENIE BOCA, ÎN IMAGINI! VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA!

În timpul cercetărilor, procurorii au descoperit că înainte de a ajunge în locuința bărbatului, cei doi au premeditat fapta și au luat cu ei o coadă de topor și mai multe mănuși și pungi din plastic pentru a-și acoperi urmele.

REPEDE CLICK AICI: LISTA CU ROMÂNII CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE…)

Când au ajuns la casa victimei, fata de a aprins lanterna telefonului mobil pentru a-l ajuta pe băiat să își vadă victima. Tânărul l-a lovit pe bărbat de mai multe ori în cap cu toporul, apoi, cei doi au luat 1.000 de lei din locuința victimei și au plecat.

REPEDE CLICK AICI: ROMÂNIA PLÂNGE ȘI E ÎN DOLIU! A MURIT INTERPRETA DE MUZICĂ POPULARĂ ÎNDRĂGITĂ DE MILIOANE DE ROMÂNI! (FOTOGRAFII TERIBILE CU SICRIUL)

În scurt timp, tinerii au fost prinși de polițiști, iar acum sunt cercetați în stare de arest pentru omor calificat și violare de domiciliu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe