Un primar din Vama Veche i-ar fi amenințat pe polițiști cu evacuarea din sediul Poliției! / Ce acuzații aduce edilul agenților (VIDEO)

Un primar din Vama Veche i-ar fi amenințat pe polițiști cu evacuarea din sediul Poliției! / Ce acuzații aduce edilul agenților (VIDEO)

Un scandal izbucnit acum câteva zile la un restaurant din 2 Mai capătă proporții nebănuite. La o bătaie în toată regula s-a ajuns după ce unor turiști li s-a refuzat intrarea în local pentru că nu respectau codul vestimentar. Turiștii și o parte din angajații restaurantului s-au bătut parte în parte și unii au ajuns la spital. Polițiștii au identificat în total 11 persoane care au participat la scandal și au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Restaurantul se pare că ar fi deținut de Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu. Acesta este acuzat că, după incident, a dat valma în sediul Poliției Vama Veche și i-ar fi certat pe agenți pe motiv că tot personalul restaurantului e la audieri și afacerea îi stă pe loc. Mai mult, el ar fi notificat Biroul de Poliție Vama Veche ca în termen de 5 zile să părăsească sediul.

Scandalul din sediul poliției a fost înregistrat și câteva clipuri au fost postate pe Facebook. În ele, primarul poate fi auzit în timp ce le reproșează agenților că sunt prost organizați și că unul dintre ei chiar a plecat de la muncă, deși aveau cazuri importante de rezolvat.

Înregistrările cu schimbul de replici dintre polițiști și primar pot fi urmărite AICI.

Ultima oră
17:07 - Premierul Florin Cîțu: „Este o creștere cu cheltuielile de personal față de anul trecut”
16:49 - SUA și Rusia continuă dialogul strategic la Geneva. Joe Biden: Vladimir Putin stă în fruntea unei economii care are arme nucleare și nimic altceva
16:42 - Raed Arafat: Personalul medical trebuie să fie vaccinat. Alternativ, avem testarea periodică
16:25 - Un tânăr de 26 de ani a fost mușcat de un șobolan în centrul Bucureștiului. În ce stare se află acum
16:15 - Raed Arafat, despre controlul persoanelor nevaccinate în restaurante sau cluburi: E responsabilitatea organizatorilor, în primul rând
16:14 - Florin Cîțu, despre propunerea HoReCa: Sunt de acord cu a avea o transparentizare a bacșișului, dar cu impozitarea am rezerve de fiecare dată. Când introducem taxe, efectele sunt directe și indirecte (VIDEO)
16:12 - Florin Cîțu: Avem un an record de investiții / Unele proiecte au execuție zero și e inadmisibil. Le-am spus miniștrilor să revadă ce s-a întâmplat (VIDEO)
15:49 - Florin Cîțu, despre țintele de vaccinare ratate: Tot ce a ținut de Guvern am făcut. Aș vrea să văd mai mult din partea societății civile și a sectorului privat, mai multă responsabilitate, că de criticat e ușor să criticăm (VIDEO)
15:47 - Premierul Florin Cîțu se gândește la noi stimulente pentru persoanele care vor să se vaccineze anti-COVID-19
15:31 - Premierul Florin Cîțu a aprobat noile relaxări, care vor intra în vigoare de la 1 august