Un primar din Vama Veche i-ar fi amenințat pe polițiști cu evacuarea din sediul Poliției! / Ce acuzații aduce edilul agenților (VIDEO)

Un primar din Vama Veche i-ar fi amenințat pe polițiști cu evacuarea din sediul Poliției! / Ce acuzații aduce edilul agenților (VIDEO)

Un scandal izbucnit acum câteva zile la un restaurant din 2 Mai capătă proporții nebănuite. La o bătaie în toată regula s-a ajuns după ce unor turiști li s-a refuzat intrarea în local pentru că nu respectau codul vestimentar. Turiștii și o parte din angajații restaurantului s-au bătut parte în parte și unii au ajuns la spital. Polițiștii au identificat în total 11 persoane care au participat la scandal și au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Restaurantul se pare că ar fi deținut de Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu. Acesta este acuzat că, după incident, a dat valma în sediul Poliției Vama Veche și i-ar fi certat pe agenți pe motiv că tot personalul restaurantului e la audieri și afacerea îi stă pe loc. Mai mult, el ar fi notificat Biroul de Poliție Vama Veche ca în termen de 5 zile să părăsească sediul.

Scandalul din sediul poliției a fost înregistrat și câteva clipuri au fost postate pe Facebook. În ele, primarul poate fi auzit în timp ce le reproșează agenților că sunt prost organizați și că unul dintre ei chiar a plecat de la muncă, deși aveau cazuri importante de rezolvat.

Înregistrările cu schimbul de replici dintre polițiști și primar pot fi urmărite AICI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari