Vaslui: Anchetă în cazul unui băiat de 14 ani care a murit în curtea școlii

Vaslui: Anchetă în cazul unui băiat de 14 ani care a murit în curtea școlii

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă după ce un băiat de 14 ani din localitatea Ibăneşti a murit, joi seară, în curtea şcolii din comună, unde i s-a făcut rău și s-a prăbușit, informează Mediafax.

Joi seară băiatul, elev la școala din Ibănești, a ieșit de la cursuri și se afla în curtea unității de învățământ împreună cu ceilalţi colegi de clasă şi cu unul dintre profesori, iar la scurt timp s-a prăbuşit, fără ca înainte să fi acuzat vreo stare de rău.

Profesorul care se afla cu copilul a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe, însă echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru salvarea băiatului, fiind constatat decesul.

” Ancheta continuă în acest caz și va fi făcută necropsia pentru a stabili cauzele decesului”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului