Vaslui: Bărbat acuzat că a exploatat sexual eleve minore, arestat pentru trafic de minori

Vaslui: Bărbat acuzat că a exploatat sexual eleve minore, arestat pentru trafic de minori

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat preventiv pentru trafic de minori, fiind acuzat că, pe parcursul acestui an, a exploatat sexual mai multe eleve, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, care au abandonat şcoala şi care proveneau din familii sărace.

În urma percheziţiei, din locuinţa bărbatului, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, au fost ridicate înscrisuri ce servesc ca mijloace materiale de probă, arată Poliția Română.

Radu Duță este bănuit că, în cursul acestui an, ar fi recrutat mai multe minore din judeţul Vaslui, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, pe care le-ar fi determinat să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane, contra unor sume de bani.

Din cercetări a reieşit că victimele au abandonat cursurile şcolare şi că provin din familii dezorganizate, cu o situaţie materială precară, iar o parte dintre acestea ar fi fost cazate chiar la domiciliul celui în cauză, care nu are ocupaţie şi îşi asigura cheltuielile zilnice din banii obţinuţi din exploatarea victimelor.

Tags: