Vaslui: Fată de 14 ani dintr-un centru de plasament, obligată să se prostitueze

Vaslui: Fată de 14 ani dintr-un centru de plasament, obligată să se prostitueze

O adolescentă de 14 ani dintr-un centru de plasament din Vaslui a fost exploatată sexual de patru persoane, care au fost trimise în judecată pentru trafic de minori şi act sexual cu un minor.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Vaslui au trimis în judecată patru bărbaţi din Bârlad, cu vârste cuprinse între 23 şi 53 de ani, pentru trafic de minori şi act sexual cu un minor, după ce au obligat o fată de 14 ani să se prostitueze, transmite Mediafax.

Internată într-un centru de plasament din judeţul Vaslui, fata era obligată, potrivit anchetatorilor, să întreţină relaţii sexuale cu diverşi clienţi, în două apartamente din Bârlad aparţinând proxeneţilor. Suma percepută de la fiecare client era de 40-50 de lei, adolescenta fiind constrânsă să întreţină relaţii sexuale cu cel puţin patru-cinci bărbaţi pe zi, potrivit rechizitoriului procurorilor.

Cei care au sesizat Poliţia în acest caz au fost reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, după ce cadrele din centrul de plasament unde era cazată fata au observat o schimbare în comportamentul acesteia.

Tags:
Ultima oră
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele