Vești bune pentru turiștii care vor să meargă la mare cu trenul. Noua garnitură ajunge în două ore la Constanța și are un super preț

Vești bune pentru turiștii care vor să meargă la mare cu trenul. Noua garnitură ajunge în două ore la Constanța și are un super preț
Foto: capital.ro

Vești bune pentru turiștii care vor să meargă la mare cu trenul.

Deși mersul cu trenul în România a devenit o mare problemă, condițiile deloc favorabile, întârzierile și aglomerația crează mereu probleme, de data aceasta românii pot răsufla ușurați.

Cei care vor să meargă în vacanță la mare și să scape de stresul condusului și al aglomerației, pot încerca varianta cu trenul privat.

Un operator privat a pus în funcțiune un tren care ajunge în timp record la mare.

Noul tren ajunge în Constanța în două ore și 15 minute, costă 40 de lei și oferă nenumărate facilități.

În această garnitură se găsesc prize, acces la internet, curățenie și personal cu bun-simț, potrivit Capital.

Trenul se deplasează pe ruta Craiova-București-Constanța și retur.

Face 3 ore şi 10 minute din Craiova până în Capitală, unde ajunge la 9.10 . Pleacă apoi spre Constanţa la 9.55 pentru ca la 12.10, garnitura să ajungă la destinaţie.

Și CFR Călători are trenuri care parcurg distanța București-Constanța în același interval orar, doar că prețul este mult mai mare, 62 de lei, iar condițiile din tren nu sunt nici pe departe similare.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)