VEŞTI DRAMATICE despre Ionela Prodan. Cum a reacţionat fiica sa, Anamaria?

VEŞTI DRAMATICE despre Ionela Prodan. Cum a reacţionat fiica sa, Anamaria?

Carmen Harrai-a recomandat IoneleiProdansă aibă mai multă grijă de sănătatea sa. De asemenea, celebra clarvăzătoare i-a recomandat același lucru și fiicei acesteia, Anamaria Prodan.

„E numai emoţional şi stresul care duce la starea de oboseală. Dar, fizic, nu este nimic concret cu ea rău. Şi, bineînţeles că trece peste asta şi este un semn de alarmă să aibă mai multă grijă de ea. Că nu se poate să te ocupi de toată lumea şi să te neglijezi pe tine. Doar n-a avut grijă de ea, atâta tot. Cel mai îngrijorată sunt de mama ei, vă spun sincer. (…) Ionela trebuie să aibă mare grijă de ea. Ea are o perioadă dificilă. Acolo e problema mare, la Ionela”, a spus Carmen Harra, conform RTV.

Ionela Prodan a fost internată la Spitalul de Urgență Elias, unde ar fi fost diagnosticată cu metastaze pancreatice. Unele persoane dădeau ca sigur faptul că artista de muzică populară este într-o stare foarte gravă și că își trăiește ultimele zile de viață.

Aceste vești îngrozitoare au fost contrazise de Anca, una dintre fiicele sale.

„Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus.

Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală”, a spus Anca.