"Viaţa e frumoasă", cu Mihai Jurca! Din 4 aprilie, pe B1 TV

"Viaţa e frumoasă", cu Mihai Jurca! Din 4 aprilie, pe B1 TV

Matinalul de lifestyle „b1, viaţa e frumoasă!” debutează pe B1 TV luni, 4 aprilie, de la ora 10.00. Cea mai nouă producţie marca B1 va fi prezentată de Mihai Jurca, fiul apreciatului meteorolog Romica Jurca şi se va difuza, în direct, de luni până vineri.

Emisiunea magazin va dura o oră şi jumătate și va fi structurată în trei părţi, un invitat din mereu alt domeniu deschizând fiecare ediţie. Nelipsite vor fi rubricile de sănătate, modă, cultură, sugestii de petrecere a timpului liber sau meteo.

Doi reporteri – Alexandra Minea şi Cosmin Tudoran – vor aduce cele mai proaspete informaţii ale momentului. În funcţie de subiectul abordat, ei se vor afla şi în studioul B1 TV. Alături de Cosmin, Mihai Jurca va discuta despre tot ce ţine de cultura urbană.

Mihai prezintă şi rubrica meteo din cadrul principalului jurnal al zilei de pe B1 TV, cel al orei 20.00.

Tags:
Ultima oră
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit
15:50 - Focar în SUA: 75% dintre persoanele cu COVID, vaccinate. Dr. Beatrice Mahler: „Aș susține varianta unei variante noi de vaccin” (VIDEO)
15:10 - 40 de români au rămas pe aeroportul din Barcelona. Țeapa care i-a lăsat „cu ochii în soare”
14:45 - Fast & Furious pe o autostradă din România: Un TIR, surprins în depășiri periculoase, cu 150 km/h (VIDEO)