Vicepreşedinte CJ Constanţa: Nu îl cunosc pe Marian Turbatu, nu m-am întâlnit niciodată cu el

Vicepreşedinte CJ Constanţa: Nu îl cunosc pe Marian Turbatu, nu m-am întâlnit niciodată cu el
Foto: replicaonline.ro

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța Cristinel Dragomir susţine că nu îl cunoaște şi nu s-a întâlnit niciodată cu omul de afaceri Marian Turbatu, despre care Nicușor Constantinescu a spus la ieșirea din sediul DNA că s-ar afla în spatele acțiunii procurorilor DNA.

„Nu-l cunosc pe Marian Turbatu, niciodată nu m-am întâlnit cu el și nici nu am vorbit cu el”, a declarat, joi, vicepreședintele CJ Cristinel Dragomir, care este şi secretar executiv al PSD Constanţa, pentru Mediafax.

El a mai spus că atmosfera în Consiliul Judeţean este una „normală, de lucru” şi că angajaţii au fost speriați miercuri, în timpul perchezițiilor anchetatorilor, dar că acum totul a revenit la normal.

„Atmosfera este normală, de lucru, oamenii trebuie să lucreze. Ieri au fost mai speriați că erau jandarmii pe holuri, astăzi lumea a venit la lucru”, a afirmat Dragomir.

El a mai spus că nu a mai luat legătura cu Nicușor Constantinescu după ce acesta a ajuns la DNA și că speră ca Tribunalul București să-l pună în libertate și să respingă cererea procurorilor de arestare preventivă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DNA, în urma percheziţiilor şi audierilor într-un dosar privind fapte de corupţie. Cei doi au fost duşi, joi, Tribunalului Capitalei, cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe