Victor Ponta: Liviu Dragnea e exact Pablo Escobar în perioada în care el dicta statului ce se întâmplă (VIDEO)

Victor Ponta: Liviu Dragnea e exact Pablo Escobar în perioada în care el dicta statului ce se întâmplă (VIDEO)

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni seară, în cadrul Știrilor B1 TV, că instituțiile statului sunt prea slabe pentru a lupta în acest moment cu Liviu Dragnea, aluzie la faptul că liderul PSD a obţinut în instanţă suspendarea hotărârii prin care a fost desemnat completul de cinci judecători de la Înalta Curte, completul care urma sa judece procesul angajărilor fictive. Decizia aparține Curții de Apel București.

”Statul român este în acest moment un stat mult prea slab, nu se poate bate cu Dragnea. Tocmai a bătut Înalta Curte și la Curtea Constituțională, și la Curtea de Apel. Eu nu cunosc, în istorie, ca o decizie a Curții de Apel să blocheze Curtea Supremă, nu am auzit niciodată.

Dragnea, care timp de 15 ani a avut cea mai mare firmă de sifonat bani din România, Tel Drum, a avut oameni care au intrat la închisoare pentru el, este exact Pablo Escobar în perioada în care el dicta statului ce se întâmplă. Lucrul ăsta se va schimba la un moment dat, dar anul viitor, nu. Bate Dragnea statul român, din păcate.

Aceste instituții sunt prea slabe în bătălia cu un grup infracțional care nu joacă «by the rules», ci joacă cu putere, bani, influență, dă o ordonanță și schimbă imediat, numește oameni în diferite funcții”, a declarat Victor Ponta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.