Victor Ponta, reacție în cazul Vâlcov: Proiectul Codului Fiscal merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică (FOTO)

Victor Ponta, reacție în cazul Vâlcov: Proiectul Codului Fiscal merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică (FOTO)
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a transmis sâmbătă pe Facebook, în contextul punerii sub urmărire panelă a ministrului Finanțelor, că proiectul Codului Fiscal ”merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică”.

”Cel mai important proiect al Guvernului în anul 2015 este Codul Fiscal (la care Darius Vâlcov a avut și va continua să aiba un rol determinant!). Vreau să asigur pe toată lumea că acest proiect merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctura politică! Dezvoltarea economică a țării este direct legată de adoptarea și implementarea acestui nou Cod – posibilă datorită muncii oamenilor din această țara și rezultatelor guvernării din 2012-2015!”, a notat Victor Ponta.

Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență în timpul mandatului de primar al Slatinei. Vâlcov este acuzat că ar fi favorizat firma unui om de afaceri, în perioada 2009-2013, când era primar, intervenind în procedurile de licitație a unor contracte încheiate de Primăria Slatina, în urma cărora ar fi luat 2 milioane de euro. (Detalii AICI)


Foto: facebook.com/victor.ponta

Ultima oră