Vîntu acuză SRI de complicitate la tentativa de asasinat a lui Sebastian Ghiță

Vîntu acuză SRI de complicitate la tentativa de asasinat a lui Sebastian Ghiță
Foto: B1 TV

Managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, a vrut să îl asasineze pe fostul patron de televiziune Sorin Ovidiu Vîntu. Cel puţin asta susţine Vîntu, care a mai acuzat şi serviciile de informaţii din ţara noastră de complicitate la aşa zisa tentativă de asasinat.

În plus, Vîntu a mai declarat că are probe cum că Sebastian Ghiţă ar încerca preluarea ostilă a postului de televiziune.

Încercarea domnului Ghita si a bandei sale organizate de a ma asasina nu este extrem de relevantă. Relevent este în schimb faptul că Serviciul Român de Informații Interne și Parchetul General  prin neluarea niciunei măsuri de protecție a persoanei mele, se fac vinovate de complicitate la tentativă de asasinat…Sunt probe multiple care arată calitatea de infractor a domnului Ghiță, precum și planurile domniei sale, împreună cu gruparea sa de crima organizată, de crearea a unei hostile takeovers la adresa Realității, în limba română, preluarea cu japca”, a declarat Vîntu.

Un nou termen în procesul de şantaj, intentat de Ghiţă fostului patron de la Realitatea Tv, va avea loc pe 28 octombrie.

Vîntu acuză serviciile române de informații de complicitate la asasinat

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_11395').select();" id="embed_text_11395" />
Urmăriți B1TV.ro și pe