Vremea în perioada minivacanței de 1 mai: Cum va fi la munte sau la mare (VIDEO)

Vremea în perioada minivacanței de 1 mai: Cum va fi la munte sau la mare (VIDEO)

Minivacanţa de 1 Mai începe cu temperaturi de vară în ţară! Pe litoral gradele din termometre vor urca până la 20. Cald va fi în acest sfârşit de săptămână şi în Capitală. Maximele vor ajunge chiar şi la 26 de grade. La munte în schimb vremea va fi capricioasă. Sunt aşteptate ploi şi intensificări ale vântului.

"Pentru cei care își petrec vacanța pe litoral, veștile ar fi foarte bune, vreme buna, ne-ar putea speria puțin ceața de dimineață care s-ar putea prelungi până la primele ore ale zilei. Temperaturi ale aerului de 15-16 grade, ale apei măriii în jur 13-14 grade. Ar fi ceva înnorări pe parcursul zilelor de mâine, duminică", a afirmat meteorologul ANM, Mirela Polifronie.

Veştile nu sunt la fel de bune pentru turiştii care au ales să-şi petreacă minivacanţa de 1 mai la munte.

"Nu au parte de o vreme tocmai buna, ar fi intr-adevăr luni, Mâine și poimâine vremea va fi destul de instabilă, luni ceva mai bună, însă nu scapă de averse de ploaie", a precizat meteorologul ANM.

De altfel meteorologii au emis o informare de vreme rea ce vizează zonele de deal şi munte. Avertizarea intră în vigoare mâine dimineaţă la ora 10 şi este valabilă până duminică la ora 11. În toată această perioadă sunt aşteptate averse şi descărcări electrice.

Vremea în perioada minivacanței de 1 mai: Cum va fi la munte sau la mare

#DIRECT_ONE_7yxnea#