Zeci de tramvaie blocate timp de mai bine de o oră în Capitală, după ce două mașini s-au ciocnit pe Bulevardul Timișoara

Zeci de tramvaie blocate timp de mai bine de o oră în Capitală, după ce două mașini s-au ciocnit pe Bulevardul Timișoara
Foto: loksim-romania.myforum.ro

Zeci de tramvaie au fost blocate în trafic în Capitală vineri seară timp de mai bine de o oră, în urma unui accident rutier petrecut pe Bulevardul Timișoara.

Liniile de tramvai 1, 8, 11 și 25 au fost blocate aproape o oră și jumătate, după ce două mașini s-au ciocnit. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Accidentul s-ar fi produs din cauză că unul dintre șoferi nu i-a acordat prioritate celuilalt conducător auto.

Se pare că unul dintre autoturisme ar fi pătruns în intersecție fără a se asigura și a fost lovit în plin de o altă mașină.

Șoferii celor două autoturisme au primit îngrijiri la fața locului.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat