Ziua şi scandalul în şcolile din România. Un elev din Târgovişte se plânge că un coleg l-a ameninţat şi îi cere bani (VIDEO)

Ziua şi scandalul în şcolile din România. Un elev din Târgovişte se plânge că un coleg l-a ameninţat şi îi cere bani (VIDEO)
Foto: mditv.ro

Ziua şi scandalul în şcolile din România. Un elev al liceului "Voievodul Mircea" din Târgovişte se plânge că un coleg l-a ameninţat şi îi cere bani. Elevul a postat şi un filmuleț pe o reţea de socializare, în care apare colegul care îi cere insistent să îi arate portofelul, arată B1 TV.

”- De ce mă filmezi?
– De ce să-ţi dau ţie portofelul?
– Banii mei sunt acolo.
– Ce bani?
– Păstrează distanţa! Vrei să mă duc la Poliţie?
– Hai, du-te!”

Ziua şi scandalul în şcolile din România. Un elev din Târgovişte se plânge că un coleg l-a ameninţat şi îi cere bani

#DIRECT_ONE_h1fsda#

Adolescentul susţine sus şi tare că "prietenul" din liceu i-a furat banii. Cei doi se acuză reciproc şi sunt la un pas să se ia la bătaie.

”- Vrei să mă jefuieşti?
– Nu te jefuiesc?
– Păi, atunci, de ce să-ţi arăt portofelul? Nu am niciun ban!
– Ba, ai! De ce minţi?”

Elevul care a postat imaginile pe o reţea de socializare spune că a fost abuzat de colegul său şi că acesta din urmă susţine că elevul a mers la el acasă şi i-a furat un bilet.

”- Ce faci, mă ameninţi?
– Da!
– Dacă tu vrei să mă ameninţi, ameninţă-mă! Ţi-am făcut eu ţie ceva?
– Da!
– Ce? Mă laşi să mă duc acasă?
– Nu, până nu îmi dai banii!”

Elevul susţine că adolescentul care-i cerea să-i arate portofelul, cel mai probabil, era sub influenţa drogurilor.

Ultima oră
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)
19:13 - Petre Cozma, mesaj dur: „Nu o să mai intru în Dinamo, nu mai vreau nimic cu numele lui Marian Cozma acolo”