Ariana Grande s-a oferit să plătească înmormântările victimelor decedate în tragedia din Manchester, care a avut loc la concertul ei (FOTO)

Ariana Grande s-a oferit să plătească înmormântările victimelor decedate în tragedia din Manchester, care a avut loc la concertul ei (FOTO)
foto: businessinsider.com

După îngrozitorul incident care a răpit viețile a 22 de persoane și a rănit alte 119, în Manchester, după concertul susținut de Ariana Grande, pe un site administrat de fani ai artistei a apărut o postare interesantă. Ariana Grande s-ar fi oferit să suporte costurile înmormântărilor tuturor victimelor decedate luni seara.

”Ariana a contactat familiile celor care au murit noaptea trecută… Ea va suporta cheltuielile funeraliilor”, a apărut pe site-ul Ariana Updates. Totuși, anunțul nu a fost confirmat și de cântăreață sau de reprezentanții acesteia.

Cântăreața americană de 23 de ani și-a suspendat restul concertelor pe care urma să le susțină în cadrul turneului Dangerous Woman și s-a întors în SUA cu un avion privat. Tânăra artistă a fost devastată de tragicul incident în care au murit mai mulți admiratori de-ai săi, iar când a ajuns în Florida a fost văzută îmbrăcată în negru. Artista a fost întâmpinată de iubitul său.

Mai multe detalii despre incidentul dramatic din Manchester puteți găsi aici.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort