Fiul unei celebrităţi din Italia, acuzat că şi-a bătut menajera româncă. Motivul este HALUCINANT!

Fiul unei celebrităţi din Italia, acuzat că şi-a bătut menajera româncă. Motivul este HALUCINANT!

Claudiu d’Alessio, fiul celebrului cântăreţ italian Gigi d’Alessio, a fost trimis ]n judecată după ce a fost acuzat că şi-a bătut menajera româncă.

Românca a făcut un denunţ în care susţine că în iulie 2014 a fost trezită în timpul nopţii de Claudio d’Alessio şi iubita acestuia, Nicole Minetti pentru a le face clătite, cei doi ar fi declanşat un scandal pentru că a refuzat, iar apoi ar fi atacat-o pe românca de 52 de ani, care a ajuns la spital, informează PRO TV.

Bărbatul neagă acuzaţiile şi menţionează că s-a întors acasă în jur de miezul nopţii iar Minetti, pe atunci gravidă, a avut poftă de clătite, ar fi trezit-o pe menajeră ca să o roage să le facă clătite, iar aceasta, nervoasă că i s-a stricat somnul, i-a atacat. Femeia şi-ar pierdut echilibrul şi s-ar fi lovit, spune italianul, iar apoi a plecat din casă şi ar fi inventat că a fost bătută.

„Merg la sală şi am 1,90, credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri”, a declarat Claudiu.

Ultima oră
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța