Germania: Un copil în vârstă de 5 ani, înjunghiat mortal într-un centru de refugiați

Germania: Un copil în vârstă de 5 ani, înjunghiat mortal într-un centru de refugiați
Foto: daserste.ndr.de

Un copil în vârstă de 5 ani, de origine rusă a fost înjunghiat mortal de un bărbat afgan, într-un centru de migranți din localitatea bavareză Arnschwang, din Germania, potrivit RT.

Masacrul a fost desfășurat sâmbătă după ce atacatorul cu un cuțit a răpit minorul împreună cu mama sa în adăpostul pentru migranți.

Poliția a fost avertizată în legătură cu incidentul printr-un apel de urgență la ora locală 16:50.

Mama băiatului ucis a fost transportată la spital în stare gravă.

Un alt copil în vârstă de 6 ani a fost prezent la fața locului în timpul atacului, dar a scăpat nevătămat. Băiatul a fost ulterior transportat la spital pentru consiliere psihologică.

Până în prezent nu este clar ce a determinat atacul, iar poliția a lansat o investigație pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

"Ancheta este încă de la început", a declarat poliția bavareză de stat într-o declarație.

Între timp, Ambasada Rusiei din Germania a declarat că a cercetat rapoartele, împreună cu consulatul rus din München, despre un atac în care cetățenii ruși ar fi putut fi afectați.

"În prezent, lucrăm în colaborare cu organele de drept locale pentru a stabili dacă victimele au cetățenia rusă. Raportul poliției ce arată că victimele sunt de origine rusă este supus verificării ", a spus Mikerin.

Tags:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)