Japonia: Bărbatul care a înjunghiat zece oameni într-un tren din Tokyo le-a spus anchetatorilor că vrea „de şase ani să omoare femei care par fericite”

Japonia: Bărbatul care a înjunghiat zece oameni într-un tren din Tokyo le-a spus anchetatorilor că vrea „de şase ani să omoare femei care par fericite”
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / AA

Un bărbat a înjunghiat zece oameni într-un tren de navetiști din Tokyo. Yusuke Tsushima, în vârstă de 36 de ani, a reușit să fugă de la locul atacului, dar a fost prins ulterior. El le-a spus anchetatorilor că îl enervează să vadă femei care „par fericite”, informează presa niponă, citată de Reuters.

Atacatorul din Tokyo, enervat de femeile care „par fericite”

Atacul a avut loc într-un tren de navetişti în vestul capitalei nipone, în jurul orei locale 20.40. Cinci femei şi cinci bărbaţi au fost răniți.

Suspectul, Yusuke Tsushima, de 36 de ani, a reuşit să fugă, dar a fost prins ulterior într-un magazin dintr-un cartier învecinat. Tocmai îi mărturisise vânzătorului că el a comis atacul și că s-a săturat să fugă.

În fața polițiștilor, Tsushima a afirmat că vrea „de şase ani să omoare femei care par fericite”

„M-am gândit că pot să omor mulţi oameni pentru că în tren nu e loc să fugi”, a mai mărturisit el.

Ultima oră
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut