„Jihad sexual” în Tunisia: Femeile pleacă în Siria, apoi se întorc acasă însărcinate

„Jihad sexual” în Tunisia: Femeile pleacă în Siria, apoi se întorc acasă însărcinate
Mai multe femei tunisiene au călători în Siria pentru a se oferi rebelilor islamiști, după care s-au întors acasă însărcinate, au anunțat oficialii din această țară, potrivit Daily Mail. Un ministru...

Mai multe femei tunisiene au călători în Siria pentru a se oferi rebelilor islamiști, după care s-au întors acasă însărcinate, au anunțat oficialii din această țară, potrivit Daily Mail.

Un ministru tunisian le-a spus membrilor Parlamentului, săptămâna aceasta, că femeile care iau parte la „jihadul sexual” au întreținut relații sexuale cu 20, 30 sau chiar 100 de oameni,  după care s-au întors în Tunisia însărcinate.

Ministrul de Interne Lotfi Ben Jeddou făcut dezvăluirile la Adunarea Constituantă Națională, joi, dar nu a dat detalii cu privire la numărul de femei care s-au întors în această stare.

Pe de altă parte, Ben Jeddou a precizat că din luna martie şi până în prezent, aproximativ 6.000 de tineri tunisieni au fost opriţi să călătorească în Siria.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)