Mister în jurul morții unui milionar din Germania într-un accident aviatic: La locul prăbușirii avionului s-a găsit o sumă mare de bani

Mister în jurul morții unui milionar din Germania într-un accident aviatic: La locul prăbușirii avionului s-a găsit o sumă mare de bani
Foto: dw.com

La câteva zile după moartea unuia dintre pionierii internetului din Germania, circumstanțele prăbușirii avionului rămân încă neclare. Acum situația e mai enigmatică și datorită faptului că poliția slovenă menționează că a găsit o sumă uriașă de bani la locul accidentulul aviatic, informează spiegel.de.

Milionarul Thomas Wagner a decedat după ce avionul de mici dimensiuni cu care se deplasa de la Veneția la Leipzig s-a prăbușit și a ars într-o pădure din Slovenia. 4 persoane au murit în urma accidentului aviatic, conform dw.com.

Thomas Wagner a fondat compania Unister pe vremea când era student în 2002, iar în acest moment firma a ajuns să aibă 1200 de angajați și venituri lunare de peste 500 de milioane de euro. Unister este în spatele multor websiteuri populare din Germania.

În 2012, milionarul a fost reținut pentru fraudă fiscală. Procesul a fost amânat de multe ori, iar la momentul morții un tribunal din Leipzig încă verifica validitatea acuzațiilor.

Conform revistei MDR-Exact care citează departamentul de investigații criminale din Nova Gorica, Slovenia, milionarul a fost înșelat într-o tranzacție financiară în Veneția ce a avut ca obiect sume foarte mari de bani. Dovada acestei fraude o fac anumite documente găsite.

Tags: